Voit lukea uusimmat blogi-kirjoitukset

Takaisin blogiin

Osaavat kumppanit ovat tie menestykseen

Maksuturvan eCommerce Karting -tapahtuman tarkoituksena on ollut kerätä kaikki  keskeiset ohjelmistokumppanimme saman katon alle keskustelemaan, verkostoitumaan ja tietenkin kisailemaan toisiaan vastaan enemmän tai vähemmän tosissaan karting- radalla. Tapahtuma onkin saanut hurjan suosion ja erityisesti tänä vuonna ilmassa oli todella lämmin ja ainutlaatuinen fiilis. Pääsimme myös nauttimaan uudistetusta ajokalustosta, sillä VM Karting Center oli ottanut juuri käyttöönsä uudet sähkökarting- autot ja olivathan ne ihan huikeita vehkeitä!

Kulunut vuosi on ollut vähintäänkin vaiherikas, johon sisältyi myös yrityskauppa Svea Ekonomin kanssa. Palvelukehityksen ja tekniikan näkökulmasta on myös tapahtunut paljon. Esimerkiksi kevään 2018 aikana tuotantopalvelumme siirrettiin lähes vuoden kestäneen projektin päätteeksi AWS:n pilveen ja samassa yhteydessä lanseerattiin kuluttajalle suunnattu Ostajan Apulainen, minkä avulla on mm. entistä helpompaa hoitaa verkkokaupan palautukset ja reklamaatiot. Molemmissa projekteissa kumppanien rooli on ollut erittäin tärkeä, eikä projekteja olisi ollut mahdollista toteuttaa ilman heidän raudanlujaa asiantuntijuuttaan. Liiketoiminnassa kannattaakin muistaa, että tee itse ainoastaan se, minkä parhaiten osaat!

Tänä vuonna ”Best Partner 2018” -palkinto luovutettiin Kisko Labsille saatteella ”Outstanding Cooperation”. Maksuturvalla ja Kisko Labsilla on ennestään takanaan useiden vuosien hedelmällinen yhteistyö erilaisissa kehitys- ja asiakasprojekteissa. Ostajan Apulaisen käytettävyyssuunnittelussa hyödynnettiin Kisko Labsin osaamista ja projektia edistettiin ketterästi mm. protoilun avulla. Yhteistyö Kisko Labsin kanssa onkin ollut aina mutkatonta ja tuloksia on saatu nopeasti aikaan.

Iloiset_KiskoLabs_ja_Karvinen

Antti Salonen Kisko Labsilta (kuvassa vasemmalla) vastaanotti palkinnon Konsta Karviselta. Kisailemassa oli myös Kiskolabsin Virgil Mocanu (kuvassa oikealla).

Haluan kiittää kaikkia kumppaneita ja erityisesti eCommerce Karting Championship 2018- kisaan osallistuneita. Loitte tapahtumaan taas aivan mahtavan tunnelman. Ensi vuonna kisataan taas! 

Tutustu palveluumme 


Konsta Karvinen

Kirjoittaja on Svea Paymentsin Chief Product Officer.

 

Tilaa blogi

Här hittar du alla nummer av Update

Till pdf-arkivet
update-magazine