Maksutavat

 
Varusteleka
Zalando
Neste
Messukeskus
Olympiakomitea
Trainer 4 You
Puuilo
Instrumentarium
Paulig
Omena Hotellit
Detur
Atria
Nissen
HSL
EQ
Autonomi
Bauhaus
Berner
Reima
IKH
Autoasi

Mitä enemmän asiakkaallasi on maksutapoja joista valita, sitä enemmän teet myyntiä

Ostajien maksutottumukset muuttuvat. Tarjoamalla verkkokaupan asiakkaille kattavat maksutavat parannat ostoskorien läpimenoa ja kasvatat myyntiä. Meiltä saat kaikki maksutavat käyttöön helposti – ja vielä helpompaa niiden käyttäminen on asiakkaallesi. Tarjoamamme maksuratkaisut sopivat sekä verkkokauppaan että kivijalkaan, ja meiltä löytyvät sopivat maksutavat niin kuluttajille kuin yrityksillekin. 

Ota maksutavat käyttöön

Erämaksu

Verkkokauppaan ja myymälään

Erämaksu soveltuu kuluttajille myymiseen ja on joustava maksutapa. Erämaksulla ostaminen antaa asiakkaalle mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ennen ostoksen maksamista sekä mahdollisuuden suurempiin ... Lue lisää

×

Erämaksu

Erämaksu

Verkkokauppaan ja myymälään

Erämaksu soveltuu kuluttajille myymiseen ja on joustava maksutapa. Erämaksulla ostaminen antaa asiakkaalle mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ennen ostoksen maksamista sekä mahdollisuuden suurempiin kertaostoksiin maksun jakautuessa pidemmälle ajalle. Erämaksun luottoriski on luotonmyöntäjällä, eikä sinun tarvitse myöskään huolehtia mistään laskutukseen liittyvistä toimenpiteistä.

Erämaksun etuna sen lisäksi, että sinä saat aina rahasi, ovat nopeat tilitykset - enää sinun ei tarvitse odotella siihen asti että ostaja maksaa laskun.

Svea Ekonomin Suuri Verkkokauppatutkimus 2019 -tutkimuksessa vastaajat sanoivat erämaksusta muun muassa, että käyttävät sitä maksutapana koska se on helppo, nopea, joustava ja mahdollistaa isompien ostosten tekemisen kun maksut voi jakaa eriin pidemmälle ajalle.

Erämaksua voi tarjota maksutapana myös myymälässä. Yhä useammin asiakas haluaa kivijalkakaupassakin maksaa ostoksensa erissä, saaden näin joustoa hankintoihinsa. Usein asiakkaat eivät kuitenkaan tarvitse saati halua uutta korttia lompakkoon. Myydessäsi meidän erämaksullamme saat luottopäätöksen heti ja asiakkaasi pääsee kotiin uuden tuotteensa kanssa, ilman uusia kortteja tai turhaa odottelua - näin ostotapahtuma on aina nopea ja miellyttävä. Erämaksu toimii online-palvelussa, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään erillisiä integraatioita. Palvelu toimii mobiilissa, joten sinun ei tarvitse välttämättä olla myymälässä vaan voit tehdä kauppoja missä vain. 

Erämaksun hyödyt:

 • Kerralla enemmän – tutkitusti erämaksu moninkertaistaa ostokorin keskiarvon, parhaimmillaan jopa nelinkertaiseksi

 • Kasvata myyntiä kampanjoilla – voit halutessasi tarjota erämaksulla ostaville asiakkaillesi korotonta maksuaikaa

 • Erämaksulaskurilla voit näyttää alkaen-hinnan tuotekortilla

Lue lisää ja myy enemmän erämaksulla

Korttimaksut

Verkkokauppaan ja myymälään

Kattavat korttimaksut yhdellä sopimuksella: maksukortit Visa ja Mastercard debit ja credit, Visa Electron ja Business Eurocard. Korttimaksaminen täyttää korttiyhtiöiden asettamat korkeimmat tietoturvavaatimukset (PCI DSS Level ... Lue lisää

×

Korttimaksut

Korttimaksut

Verkkokauppaan ja myymälään

Kattavat korttimaksut yhdellä sopimuksella: maksukortit Visa ja Mastercard debit ja credit, Visa Electron ja Business Eurocard. Korttimaksaminen täyttää korttiyhtiöiden asettamat korkeimmat tietoturvavaatimukset (PCI DSS Level 1). Maksukortti on paljon käytetty maksutapa sekä Suomessa että kansainvälisessä verkkokaupassa ja sitä pidetään jo itsestäänselvyytenä. Kortilla maksaminen netissä on helppoa ja onnistuu sekä debit- että creditkorteilla. Korttimaksut mahdollistavat myös toistuvaismaksut ja one-click maksut sovelluksen sisällä. 

Toistuva korttiveloitus eli toistuvaismaksu on helppo tapa maksaa esimerkiksi kuukausimaksuja, kestotilauksia, kuntosalimaksuja, lahjoituksia ja erilaisia jäsenmaksuja. Asiakkaan tarvitsee tallentaa korttitiedot verkkokauppaan vain kerran, jonka jälkeen asiakkaan korttia voidaan veloittaa säännöllisesti sen mukaan, mitä on sovittu.

One-click tai ns. in-app maksuissa asiakas myös tallentaa korttitietonsa verkkokauppaan, -palveluun tai sovellukseen kerran, jonka jälkeen korttia voidaan veloittaa helposti ostajan niin halutessa, esimerkiksi yksittäisten ostosten kohdalla.

Ota maksutavat käyttöön

Mobiilimaksut

Verkkokauppaan ja myymälään

Suuri osa verkko-ostajista tekee ostoksia mobiililaitteella, joten mobiililaitteella helposti käytettävät maksutavat ovat keskeisiä verkkokaupassa. Mobiilimaksutavoilla voi myös helposti yhdellä pyyhkäisyllä hyväksyä sellaisten ... Lue lisää

×

Mobiilimaksut

Mobiilimaksut

Verkkokauppaan ja myymälään

Suuri osa verkko-ostajista tekee ostoksia mobiililaitteella, joten mobiililaitteella helposti käytettävät maksutavat ovat keskeisiä verkkokaupassa. Mobiilimaksutavoilla voi myös helposti yhdellä pyyhkäisyllä hyväksyä sellaisten tilausten maksuja, jotka on tehty perinteisellä tietokoneella. Mobiilimaksutapojen suosio kasvaa koko ajan ja ne ovat nykyään tärkeä osa jokaista verkkokauppaa. Meiltä saat helposti yhdessä paketissa kaikki suosituimmat mobiilimaksutavat: MobilePay, Masterpass, Pivo ja Siirto.

Myös PayPalin saa meiltä saman teknisen rajapinnan kautta.

MobilePay

MobilePay on helppo ja nopea tapa maksaa ostoksia verkkokaupassa ilman tili- tai korttitietojen muistelemista. Mobilepay on yksi ensimmäisistä ja suosituimmista mobiilimaksutavoista Suomessa ja käytössä jo kymmenissä tuhansissa verkkokaupoissa.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää MobilePayta. Maksu veloitetaan joko sovellukseen tallennetulta kortilta tai pankkitililtä (Handelsbankenin, Danske Bankin ja S-Pankin asiakkaat). MobilePay on asiakkaalle helppo ja nopea maksutapa – maksamisen yhteydessä ei tarvitse kuin syöttää puhelinnumero, ja maksun voi hyväksyä yhdellä pyyhkäisyllä MobilePay-sovelluksessa. Tunnuslukulistoja ja maksukortteja ei tarvita. 

MobilePay voidaan aktivoida palveluusi helposti: et tarvitse kuin korttimaksut käyttöön meidän kauttamme, jos niitä ei vielä ole palvelussasi. MobilePay-maksut tilitetään ja raportoidaan palvelun sovitun mallin mukaisesti ja niihin voi tehdä normaalisti palautuksia. Käyttöönotto ei vaadi mitään teknisiä toimenpiteitä, vaan MobilePay aktivoidaan maksupalveluusi meidän päässämme.

Siirto

Siirto on reaaliaikainen mobiilimaksu. Suomalaiset maksavat mielellään verkko-ostoksensa suoraan pankkitililtä verkkomaksupainikkeella – Siirto on verkkopankkimaksun tulevaisuus. Kaikki Siirto-maksut veloitetaan käyttäjän pankkitililtä. Siirto-maksuja voi tehdä Nordean Siirto-sovelluksella, Pivolla sekä OP-mobiililla.

Siirrolla maksaminen on helppoa ja nopeaa: maksuvaiheessa tarvitsee vain syöttää puhelinnumero, ja maksu hyväksytään sovelluksessa yhdellä pyyhkäisyllä. Käyttäjän ei tarvitse enää etsiä tunnuslukulistoja tai muistella salasanoja. Siirrolla on jo yli 800 000 käyttäjää. 

Siirron aktivoiminen palveluusi ei vaadi mitään teknisiä muutoksia, vaan voimme aktivoida Siirron maksupalveluusi vaikka heti meidän päässämme. Helpomman maksutavan tarjoaminen asiakkaillesi ei ole vielä koskaan ollut näin vaivatonta!

Pivo

Pivo on mobiililompakko, joka sisältää maksamisen lisäksi monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää Pivoa verkkokaupassa maksamiseen, ja Pivo onkin käytössä jo tuhansissa suomalaisissa verkkokaupoissa. Pivo-sovellusta on ladattu yli miljoona kertaa – se on siis selkeästi yksi suosituimmista mobiilimaksutavoista Suomessa. 

Pivolla voi maksaa myös OP-mobiilissa tai Nordean Siirto-sovelluksessa. OP:n asiakkailta maksu voidaan veloittaa joko pankkitililtä tai kortilta, muiden pankkien asiakkaiden kohdalla maksut veloitetaan Pivoon tallennetulta kortilta. Pivo toimii samalla periaatteella kuin muutkin mobiilimaksutavat: sen jälkeen, kun asiakas on täyttänyt puhelinnumeronsa verkkokaupan kassalla, voi maksun hyväksyä näppärästi yhdellä pyyhkäisyllä puhelimen sovelluksessa.

Kun maksaminen on helppoa, ostokokemuskin on parempi ja ostoskoreja hylätään vähemmän. Voimme helposti aktivoida Pivon käyttöön maksupalvelussasi, kunhan sinulla on korttimaksut käytössä meidän kauttamme. Jos sinulla ei vielä ole korttimaksuja käytössä, niin lisätään ne palveluusi samalla. Mitään teknisiä muutoksia verkkokaupan puolella ei vaadita.

Masterpass

Masterpass on yksinkertainen, kätevä ja luotettava digitaalinen lompakko joka toimii käyttäjän oman pankin sovelluksen sisällä (Nordea Pay ja Aktia Wallet). Masterpassista löytyvät kaikki kortti- ja ostotiedot samasta paikasta. Masterpass mahdollistaa sujuvan ostoprosessin: ostajan ei tarvitse täyttää korttitietoja verkkokaupan kassalla, ei muistella salasanoja eikä etsiä tunnuslukulistoja, vaan maksut voi hyväksyä sovelluksessa yhdellä pyyhkäisyllä. Puhelimella maksaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Masterpass Full Checkout -palvelussa ostajan osoitetiedot välitetään suoraan Masterpassillta ja ostoprosessista voidaan tehdä erittäin sujuvaa ja turvallista erityisesti mobiilikäytössä. Masterpass mahdollistaa myös toistuvat veloitukset.

Masterpass on käytössä sadoissa tuhansissa verkkokaupoissa. Kaikki korttimaksuasiakkaamme saavat Masterpassin palveluunsa ilman mitään ylimääräisiä kiinteitä kuluja.

PayPal

PayPal on verkkomaksamisen maailmanlaajuinen markkinajohtaja ja on keskeinen maksutapa varsinkin, jos verkkokaupallasi on myyntiä ulkomaille. Jos ulkomaan myyntisi on vielä pientä, niin PayPal mahdollistaa kansainvälisen myynnin kasvun: kaikki kauppiaat jotka lisäävät PayPalin maksutapoihinsa avaavat samalla verkkokauppansa toiminnan 203 maahan maailmanlaajuisesti. PayPalin järjestelmä tukee 26 eri valuuttaa, esimerkiksi euroa, Ruotsin kruunua, Venäjän ruplaa ja USA:n dollaria.

PayPal on luonnollisesti mobiilioptimoitu, eli tekee myös mobiilissa maksamisesta sujuvaa. PayPal on helppokäyttöinen ja turvallinen maksutapa ja monien kuluttajien suosiossa. Myös sinä kauppiaana voit olla turvallisin mielin, kun palvelussani on käytössä PayPal: voit vastaanottaa maksuja 24/7 kaikkialta maailmasta ja siirtää maksut pankkitilillesi ilman ylimääräisiä kuluja, lisäksi PayPalin tarjoamat ratkaisut väärinkäytösten estämiseen ovat luotettavia ja testattuja. 

Me tarjoamme sinulle teknisen rajapinnan PayPal-maksujen käsittelemiseen, joten sinun ei tarvitse erikseen integroida PayPalin rajapintaa verkkokauppaasi lisätäksesi PayPalin maksutapavalikoimaasi. Me emme veloita palkkiota PayPal-maksuista, vaan maksat ainoastaan PayPalin veloittaman palkkion.

In-app mobiilimaksaminen - vaivatonta maksamista sovelluksen sisällä

In-app mobiilimaksaminen eli ostojen tekeminen sovelluksen sisällä on olennainen osa helppoa ja nopeaa maksamista. Toistuvien veloitusten avulla esimerkiksi kuukausittaiset maksut applikaatioissa voidaan veloittaa tai laskuttaa automaattisesti. Asiakas voi myös helposti hyväksyä yksittäisiä maksuja. 

In-app maksaminen on kuluttajille tuttu, nopea ja helppo tapa maksaa ostoksia milloin vain ja missä vain

 • In-app mobiilimaksaminen on kuluttajille tuttua monista suosituista sovelluksista

 • Mobiilimaksamisesta ja in-app mobiilimaksamisesta on hyötyä sekä kulttajille että kauppiaille

 • Asiakas voi tehdä ostoja sovelluksen sisällä ja hyväksyä maksuja nopeasti ja helposti yhdellä klikkauksella

 • Kun asiakas on tallentanut korttitietonsa palveluun, tapahtuvat korttiveloitukset taustalla automaattisesti asiakkaan käyttäessä palvelua - lue lisää älykkäistä toistuvista veloituksista

 • In-app mobiilimaksaminen on otettavissa käyttöön erilaisissa sovelluksissa ja verkkopalveluissa

  Ota maksutavat käyttöön

Lasku ja yrityslasku

Verkkokauppaan ja myymälään

Kuluttaja-asiakkaille tarkoitettu lasku on yksi suosituimmista maksutavoista verkossa ja myymälässä, jonka avulla voit tarjota asiakkaallesi pidemmän maksuajan ja mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ennen ostoksen maksamista. ... Lue lisää

×

Lasku ja yrityslasku

Lasku ja yrityslasku

Verkkokauppaan ja myymälään

Kuluttaja-asiakkaille tarkoitettu lasku on yksi suosituimmista maksutavoista verkossa ja myymälässä, jonka avulla voit tarjota asiakkaallesi pidemmän maksuajan ja mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ennen ostoksen maksamista. Laskussa luottoriski on meillä luotonmyöntäjänä, ja me myös lähetämme laskut puolestasi. Tilausten maksut tilitetään nopeasti, eikä sinun tarvitse odotella että loppuasiakas maksaa laskun. Lasku on siis sekä kuluttajalle että sinulle kauppiaana helppo maksutapa.

Tarjoamme perinteisen laskun lisäksi jatkuvan laskutuksen, joka sopii erinomaisesti kestotilausten ja kuukausimaksujen maksamiseen. Jatkuvan laskutuksen kautta asiakkaasi saa meiltä automaattisesti laskun sovituin väliajoin, eikä sinun tarvitse enää huolehtia laskujen säännöllisestä lähettämisestä. Jatkuva laskutus on myös loppuasiakkaalle vaivatonta, kun hän saa tilauksensa ja laskunsa automaattisesti.

Svea Ekonomin Suuri Verkkokauppatutkimus 2019 -tutkimuksen mukaan lähes puolet kuluttajista on käyttänyt laskua maksutapana verkkokaupassa.

Laskun hyödyt:

 • Helppo maksutapahtuma parantaa konversiota – asiakkaasi voi ostaa pelkän henkilötunnuksen avulla tai TUPAS-tunnistautumista hyödyntäen, jos tuotteet tilataan vaihtoehtoiseen osoitteeseen

 • Nopeat tilitykset – saat rahat tilillesi jo muutamassa päivässä toimitettuasi tuotteet asiakkaalle

 • Kauppiaan brändin mukaan personoitu lasku

Yrityslaskun lähtökohtana on helppokäyttöisyys.

Yrityslasku on rahoitustuote nimenomaan yrityksille ja mahdollistaa tilaamisen laskulla y-tunnuksen avulla. Yrityslaskulla maksettaessa ostavan yrityksen henkilökunta voi tehdä kätevästi hankintoja ilman, että myyntiä tekevän yrityksen tarvitsee etukäteen rekisteröidä ostavaa yritystä. Myös yrityslaskussa luottoriski on meillä ja me hoidamme koko laskutusprosessin. 

 • Helppo ja nopea maksutapa yritysasiakkaille – ei esitäytettäviä tietoja tai hankalia kirjautumisprosesseja

 • Unohda luotto- tai petosriskit – yrityksen tiedot tarkistetaan Svea toimesta ja ostaja tunnistetaan salatussa ympäristössä. Verkkokauppa saa rahansa maksoipa asiakasyritys tai ei.

 • Oiva työkalu uusasiakashankintaan B2B-verkkokaupankäynnissä

 • Nopea käyttöönotto ja nopeat rahatilitykset – palvelu kytkettävissä käyttöösi 1-3 päivässä ja saat rahat tilillesi jopa 3-5 pankkipäivää ostoksen jälkeen

 • Edullinen tapa luotottaa yritysmyyntiä – maksat vain toteutuneesta kaupasta ja voit halutessasi veloittaa asiakkaaltasi laskutuslisän 

  Ota maksutavat käyttöön

Verkkopankkimaksut

Verkkokauppaan ja myymälään

Verkkopankkimaksu on Suomen suosituin maksutapa verkossa. Verkkomaksupainikkeella on helppoa maksaa verkkokaupassa suoraan omalta pankkitililtä. Verkkopankkimaksut kuuluvat jokaisen verkkokaupan perusmaksutapoihin ... Lue lisää

×

Verkkopankkimaksut

Verkkopankkimaksut

Verkkokauppaan ja myymälään

Verkkopankkimaksu on Suomen suosituin maksutapa verkossa. Verkkomaksupainikkeella on helppoa maksaa verkkokaupassa suoraan omalta pankkitililtä. Verkkopankkimaksut kuuluvat jokaisen verkkokaupan perusmaksutapoihin ja niillä pääsee jo hyvään alkuun. Meidän kauttamme saat verkkokauppaasi yhdellä sopimuksella kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet:

Nordea

OP

Danske Bank

Aktia

Handelsbanken

POP-Pankki

Säästöpankki

OmaSäästöpankki

S-Pankki

Ålandsbanken

Ota maksutavat käyttöön

Maksupäätteet

Myymälään

Meiltä saat kaikki maksutavat yhdestä paikasta, myös maksupäätteet kivijalkakauppaan tai liikkuvaan myyntiin.

Korttimaksuihin saat meiltä nopealla toimituksella varmatoimiset ja luotettavat maksupäätteet. Helppokäyttöiset ... Lue lisää

×

Maksupäätteet

Maksupäätteet

Myymälään

Meiltä saat kaikki maksutavat yhdestä paikasta, myös maksupäätteet kivijalkakauppaan tai liikkuvaan myyntiin.

Korttimaksuihin saat meiltä nopealla toimituksella varmatoimiset ja luotettavat maksupäätteet. Helppokäyttöiset maksupäätteet toimitetaan muutamassa päivässä ja voit vuokrata päätteen joko kuukaudeksi esimerkiksi tilapäiseen tarpeeseen tai sitten niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Meiltä löytyy maksupäätteet sekä myymälään että liikkuvaan myyntiin, ethernet-yhteydellä ja 3G/Wifi -yhteydellä ja tietenkin sekä siru- että magneettijuovamaksamisella. Liikkuvaan myyntiin saat meiltä myös pienet, taskukokoiset maksupäätteet. Ota yhteyttä niin katsotaan sinulle sopivin!

Pyydä tarjous

Tilaa maksutavat verkkokauppaan helposti ja nopeasti tai kysy meiltä lisää.

Ota yhteyttä ja tilaa maksupalvelu

Sopivat maksutavat kasvattavat myyntiä

Tiesitkö, että asiakkaasi ostaa reilusti enemmän, kun maksaa voi erämaksulla?
Myy enemmän erämaksulla

Vaivaton palauttaminen lisää asiakasuskollisuutta

95 % ostaa uudelleen samasta verkkokaupasta, jos palauttaminen oli mukava kokemus.

Palautukset tehokkaasti

Hyvitys on verkkokaupassa hyväksi

Mitä jos tarjoaisit ostajalle hyvitystä palautuksen sijaan?Hyvitä reklaamaatiot

Mitä erilaisia maksutapoja verkkokaupassa kannattaa tarjota? Testaa oppaamme avulla mitkä maksutavat sopivat parhaiten sinun verkkokauppaasi.

Lataa ilmainen opas