factoring-rahoitus-1

Payments | Palvelu-uutiset

Takaisin blogiin

Olemme nyt Svea Payments - muistutuksena päivitykset, jotka tulisi tehdä verkkokaupassa

 

Materiaalit

  • Maksutapakuvaukset/toimitusehtotekstit: päivitä maksunvälittäjäksi Svea Payments. Löydät uudet versiot materiaalipankistamme.

  • Nimemme: jos olet kumppanimme ja verkkosivuillasi kerrotaan Maksuturvasta, niin toivomme että muuttaisitte nimemme Svea Payments Oy:ksi ja korvaisitte mahdollisen logon uudella, joka löytyy materiaalipankistamme.

  • Jos verkkokaupassasi maksutapa valitaan jo verkkokaupan kassalla, niin muutathan mahdollisesti mainittavan maksujenvälittäjän nimeksi Svea Payments Oy, uuden logon löydät materiaaleista.

Maksaminen

  • Jos maksutapa valitaan verkkokaupan kassalla, niin maksupainikkeet tulisi hakea käyttämällä maksutapojen hakurajapintaa, jotta ne pysyvät ajan tasalla.

  • Jos maksutapa valitaan Svea Paymentsin maksutavan valintasivulla, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään - maksutavan valintasivu on päivitetty automaattisesti.

Kauppapaikkaratkaisut

  • Niin sanotuissa kauppapaikkaratkaisuissa muutokset tehdään yleisimmin pääpalvelussa, jonka kautta hallinnoidaan verkkokauppaa tai -palvelua. Yksittäisten, pääpalvelun alla olevien verkkokauppojen tai -palveluiden, ei todennäköisesti tarvitse tehdä muutoksia. Jos olet epävarma, niin kysy meiltä tai kauppapaikan yhteyshenkilöltäsi.

Maksutapabanneri

  • Maksutapabannerisi päivittyy automaattisesti, jos se on lisätty verkkokaupan sivuille ohjeemme mukaisesti. Löydät oman palvelusi maksutapabannerin ja ohjeen sen lisäämiseksi verkkokaupan sivulle uudesta Extranetistä.

  • Vanhojen maksutapabannerien tuki loppuu vuoden loppuun mennessä, joten käythän pikaisesti Extranetissä hakemassa omaa palveluasi vastaavan maksutapabannerin.

Kirjautuminen Extranet-palveluun

Tällä hetkellä rinnakkain käytettävät KauppiasExtranet ja uusi Extranet (beta) yhdistyvät pian, minkä jälkeen kaiken hallinnoinnin voi hoitaa helposti yhden portaalin kautta. Siihen asti pääset kirjautumaan

a) uuteen Extranet (beta) -palveluun kotisivujemme ylälaidassa olevan turkoosin "Kirjaudu sisään" -painikkeen kautta,

b) uuteen Extranet (beta) -palveluun sekä vanhaan KauppiasExtranetiin pääset kirjautumaan myös kotisivujen footterissa olevien linkkien kautta.

 

Yhteystietomme jatkossa

Uudet nettisivumme on avattu osoitteeseen www.sveapayments.fi

Yritysten asiakaspalvelu: info.payments@svea.fi

Myynti: myynti.payments@svea.fi

Kuluttaja-asiakaspalvelu: asiakaspalvelu.payments@svea.fi

Henkilökohtaiset sähköpostisosoitteemme: etunimi.sukunimi@svea.fi

 

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai tarvitset neuvoja tai apua nimenmuutoksesta aiheutuvissa muutoksissa verkkokaupan puolella, niin ole yhteydessä! Me autamme mielellämme.

 

Ystävällisin terveisin,

Yritysten asiakaspalvelu

Svea Payments Oy 

info.payments@svea.fi

www.sveapayments.fi

 

Lue lisää brändimuutoksesta lehdistötiedotteestamme.

Tilaa blogi

Här hittar du alla nummer av Update

Till pdf-arkivet
update-magazine