Svea Group

 
Varusteleka
Zalando
Neste
Messukeskus
Olympiakomitea
Trainer 4 You
Puuilo
Instrumentarium
Paulig
Omena Hotellit
Detur
Atria
Nissen
HSL
EQ
Autonomi
Bauhaus
Berner
Reima
IKH
Autoasi

Svea Payments on osa Svea Groupia

Svea Group tarjoaa Suomessa laajasti perinnän, reskontranhallinnan, rahoituksen ja maksamisen palveluja. Svea Groupin perusti omistajamme Lennart Ågren Ruotsissa vuonna 1981 ja nyt Svealla on toimintaa yli kymmenessä Euroopan maassa. Svea on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2002 ja konserniyrityksiin kuuluvat rahoituspalveluita tarjoava Svea Ekonomi, perintätoimija Svea Perintä Oy,  sekä maksupalveluja ja maksamisen teknisiä ratkaisuja tuottavat Svea Payments Oy ja Svea Development Oy. 

Lue lisää Svea Groupista

Omistautuminen – Commitment 

Kun me olemme osallistuvia ja omistautuvia, teemme työmme intohimolla, haluten kehittää omaa toimintaamme asiakaslähtöisesti.

Osaaminen – Competence 

Kun me viihdymme yhdessä, on sisäinen yhteistyö saumatonta, silloin voimme taata myös asiakkaillemme parhaan palvelun ja osaamisen. 

Draivi – Drive 

Kun me viihdymme työpaikalla, sitoudumme myös asiakkaiden tarpeisiin, huolehtien heistä ja heidän asiakkaista. 

Svea Ekonomi

Rahoitus, talletukset, lainat ja maksuratkaisut

Suurimman osan hallinnointipalveluista sekä rahoituspalvelut tarjoaa Svea Ekonomi Ab (publ), filial i Finland, joka on vahvassa asemassa Suomessa perinteisten pankkien palveluiden ... Lue lisää

×

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi

Rahoitus, talletukset, lainat ja maksuratkaisut

Suurimman osan hallinnointipalveluista sekä rahoituspalvelut tarjoaa Svea Ekonomi Ab (publ), filial i Finland, joka on vahvassa asemassa Suomessa perinteisten pankkien palveluiden täydentäjänä. Yritysrahoitukseen kuuluvat muun muassa yrityslimiitti, laskurahoitus sekä ajoneuvorahoitus ja leasingrahoitus. Yksityistalletukset ja -lainat ovat myös osa toimintaamme ja tarjoamme säästötilille markkinoiden parhaan koron. Maksuratkaisuina sekä verkkoon että kivijalkaan Svea Ekonomi tarjoaa laskun sekä yksityisille että yrityksille ja erämaksun joustavampiin ostoksiin.

Lue lisää Svea Ekonomista

Svean toiminta

Vastuullisuus ja yhteiskunta

Toimimme tarkkaan säännellyllä ja valvotulla alalla, ja raportoimme säännöllisesti mm. Suomen Pankille sekä Suomen ja Ruotsin Finanssivalvonnalle. Perintätoimintaamme Suomessa valvoo Etelä-Suomen Aluehallintovirasto ja meille ... Lue lisää

×

Svean toiminta

Svean toiminta

Vastuullisuus ja yhteiskunta

Toimimme tarkkaan säännellyllä ja valvotulla alalla, ja raportoimme säännöllisesti mm. Suomen Pankille sekä Suomen ja Ruotsin Finanssivalvonnalle. Perintätoimintaamme Suomessa valvoo Etelä-Suomen Aluehallintovirasto ja meille tehdyt talletukset ovat Ruotsin talletussuojan piirissä. 

Sen lisäksi, että toimimme aina lain ja viranomaismääräysten mukaan, otamme toiminnassamme huomioon myös inhimilliset tekijät. Tuemme urheilua ja varsinkin lasten ja nuorten harrastuksia.

Lue tästä Svean tarina

Ota käyttöön säästötili markkinoiden parhaalla korolla!

Avaa säästötili - ei avausmaksuja, nostorajoituksia tai -palkkioita

 

Me olemme Svea

Tarjoamme henkilökohtaisesti palvellen tehokkaita ja yksilöllisiä ratkaisuja perinnän, reskontranhallinnan ja rahoituksen saralla.

Enemmän mahdollisuuksia.

 

Laskurahoitus tai yrityslimiitti tukevat yrityksesi kasvua.

Tutustu yritysrahoituksen vaihtoehtoihin