Svea Payments

 
Varusteleka
Zalando
Neste
Messukeskus
Olympiakomitea
Trainer 4 You
Puuilo
Instrumentarium
Paulig
Omena Hotellit
Detur
Atria
Nissen
HSL
EQ
Autonomi
Bauhaus
Berner
Reima
IKH
Autoasi

Maksamista laajempi kumppanuus

Olemme Suomen Finanssivalvonnan valtuuttama maksulaitos ja meillä on EU:n PSD2-maksupalveludirektiivin mukainen lisenssi tarjota sähköisiä maksupalveluita. Olemme PCI DSS Level 1-sertifioitu toimija ja meillä on oikeus toimia luotettavana kolmantena osapuolena. Laaja kumppaniverkosto ja yli 10 vuoden kokemuksemme takaa meille vahvan uskottavuuden alalla.

Meillä asiakas on aina keskiössä ja haluamme aidosti olla osa kasvutarinaanne. Kehitymme jatkuvasti tarpeidenne mukaan – tavoitteenamme on olla ratkaisu, jonka avulla yrityksenne kehittyy ja kasvaa, sekä palvelu, joka tuottaa lisää arvoa sekä sinulle että asiakkaillesi. 

Tutustu palveluumme 

Tarinamme

Vahva halumme kyetä tuomaan disruptiota pankkialalle on peräisin vuodelta 2003, kun toinen Maksuturvan perustajista esitti kysymyksen tietokirjailija Petteri Järviselle kesken erään verkkoliiketoiminnan seminaarin. Kysymys kuului: miksi kukaan ei ole yhdistänyt verkkokauppaan liittyvää maksamista ja logistiikkatietoa älykkäästi keskenään?

Tähän Järvisellä ei ollut vastausta, mutta piti havaintoa erittäin mielenkiintoisena. Perustajien huolellisen suunnittelun tuloksena, joka piti sisällään myös tohtorikoulutusohjelman tutkimussuunnitelman turvallisesta maksamisesta vuonna 2006 sekä lausuntopyyntöjä silloiselta Rahoitustarkastukselta vuonna 2007, päätettiin perustaa Maksuturva Group Oy. Nykyään kannamme nimeä Svea Payments ja toimintamme perustuu edelleen älykkääseen ja turvalliseen maksamiseen.

Osana isompaa kokonaisuutta

Svea Payments on osa Svea-konsernia, jonka omistajamme Lennart Ågren perusti vuonna 1981. Svea toimii laajalti Euroopassa, mutta keskittyy kuhunkin markkina-alueeseen vahvalla paikallistuntemuksella, kansallisten pelisääntöjen ja verotuksen piirissä toimien, paikallisviranomaisten valvonnassa – aivan kuten 100 % kotimaisetkin yritykset.

Svea tarjoaa laajan valikoiman palveluita kuluttajille ja yrityksille yksityistalletuksista ja -lainoista erilaisiin yritysten hallinnollisiin palveluihin ja rahoitusratkaisuihin. Suomessa Svea on toiminut vuodesta 2002 lähtien - vuosien saatossa olemme saavuttaneet vahvan aseman perinteisten pankkien palveluita täydentävänä toimijana.  Ison konsernin etuna tarjoamme vakautta ja varmuutta, johon asiakkaamme voivat nojata.

Lue lisää Sveasta.

 

Maksuratkaisut

Lue lisää

Yritysrahoitus

Lue lisää

 

Talletukset

Lue lisää

Keitä me olemme

Svea Payments on maksamisen edelläkävijä tarjoten maksamisen palveluita yrityksille ja niiden asiakkaille, sekä verkossa että kivijalassa. Tekemistämme kuvastaa periksi antamaton tahto ratkaista toimialalla myös sellaiset haasteet, jotka ovat monelta kilpailijalta jääneet ratkaisematta. Mottona on, että vain paras kelpaa.

Tavoitteet saavutamme henkilöstön määrätietoisen ja osaavan tekemisen avulla. Olemme kokeneita kaupan alan, sähköisen liiketoiminnan, pankkialan ja tietotekniikan asiantuntijoita. Toiminnassamme yhdistyvät pankkialan turvallisuus ja palvelualan asiakaslähtöisyys. Palvelumme laadun takaa ammattitaidolla valittu teknologia ja huolella koottu kumppaniverkosto.

Maksupalveluidemme teknisestä toteutuksesta vastaa sisaryhtiömme Svea Development Oy yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien kanssa. Käyttöpalveluiden palvelunhallinta ja tietoturva on sertifioitu ISO/IEC 20000 ja ISO/IEC 27001 –standardien mukaisesti. 

Myyntitiimimme koostuu verkkokauppa-alan rautaisista ammattilaisista. Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli sinulla on kysyttävää maksuratkaisuihin liittyen.

 

Pauli Laakso

Sales Director

+358 40 76 77088

pauli.laakso@svea.fi

 

Juho Kekkonen

Key Account Manager 

+358 40 07  81460

juho.kekkonen@svea.fi

 

Mikko Pietarinen

Account Manager

+358 40 188 3312

mikko.pietarinen@svea.fi

Sami Vornamo

Senior Sales Manager

+358 40 58 59658

sami.vornamo@svea.fi

 

Tilaa maksupalvelu helposti tästä

Tilaa maksupalvelu

Meillä on pitkä kokemus maksamisen haasteiden ratkaisemisessa - tarjoamme asiakkaillemme palveluita, joiden avulla liiketoiminnasta saadaan entistä tehokkaampaa ja sujuvampaa. 

Asiakkainamme on esimerkiksi suuria verkkopalveluja, joille on tärkeää pystyä jakamaan tilitykset useammalle osapuolelle ja verkkokauppoja, joille palautusten tehokas hallinta on tärkeää. Palvelemme myös kansainvälisesti toimivia verkkokauppoja sekä yrityksiä, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaisen omnichannel-ratkaisun sekä verkko- että kivijalkakaupan myyntiin, sekä tarjoamme mobiilimaksutapoja esimerkiksi erilaisiin sovelluksiin perinteisen verkkokaupan lisäksi.

Joustavasta palvelustamme löytyy ominaisuuksia laajalti erilaisiin tarpeisiin, ja meitä on kiitelty asiakaslähtöisistä ratkaisuistamme. Me haluamme olla sinulle kumppani, emme pelkästään maksutapojen tarjoaja.

Tutustu asiakkaisiimme 

Toimipisteemme

Mechelininkatu 1 A 
FI-00180 Helsinki, FINLAND

Y-tunnukset

Svea Payments Oy, sivutoiminimi Maksuturva Group 2121703-0
Svea Development Oy 2483599-3

Laskutusosoite
Svea Payments Oy

Verkkolaskut:

Verkkolaskutusosoite/OVT-tunnus: 003721217030
Operaattori: OpusCapita Group Oy
Operaattorin tunnus: 003710948874

 
Svea Development Oy

Verkkolaskut:

Verkkolaskutusosoite/OVT-tunnus: 003724835993
Operaattori: OpusCapita Group Oy
Operaattorin tunnus: 003710948874

Lähetä meille kysymys