Svea Payments

   
  Varusteleka
  Zalando
  Neste
  Messukeskus
  Olympiakomitea
  Trainer 4 You
  Puuilo
  Instrumentarium
  Paulig
  Omena Hotellit
  Detur
  Atria
  Nissen
  HSL
  EQ
  Autonomi
  Bauhaus
  Berner
  Reima
  Nanso
  IKH
  Autoasi

  Maksamista laajempi kumppanuus

  Olemme Suomen Finanssivalvonnan valtuuttama maksulaitos ja meillä on EU:n PSD2-maksupalveludirektiivin mukainen lisenssi tarjota sähköisiä maksupalveluita. Olemme PCI DSS Level 1-sertifioitu toimija ja meillä on oikeus toimia luotettavana kolmantena osapuolena. Laaja kumppaniverkosto ja yli 10 vuoden kokemuksemme takaa meille vahvan uskottavuuden alalla.

  Meillä asiakas on aina keskiössä ja haluamme aidosti olla osa kasvutarinaanne. Kehitymme jatkuvasti tarpeidenne mukaan – tavoitteenamme on olla ratkaisu, jonka avulla yrityksenne kehittyy ja kasvaa, sekä palvelu, joka tuottaa lisää arvoa sekä sinulle että asiakkaillesi. 

  Tutustu palveluumme 

  Tarinamme

  Vahva halumme kyetä tuomaan disruptiota pankkialalle on peräisin vuodelta 2003, kun toinen Maksuturvan perustajista esitti kysymyksen tietokirjailija Petteri Järviselle kesken erään verkkoliiketoiminnan seminaarin. Kysymys kuului: miksi kukaan ei ole yhdistänyt verkkokauppaan liittyvää maksamista ja logistiikkatietoa älykkäästi keskenään?

  Tähän Järvisellä ei ollut vastausta, mutta piti havaintoa erittäin mielenkiintoisena. Perustajien huolellisen suunnittelun tuloksena, joka piti sisällään myös tohtorikoulutusohjelman tutkimussuunnitelman turvallisesta maksamisesta vuonna 2006 sekä lausuntopyyntöjä silloiselta Rahoitustarkastukselta vuonna 2007, päätettiin perustaa Maksuturva Group Oy. Nykyään kannamme nimeä Svea Payments ja toimintamme perustuu edelleen älykkääseen ja turvalliseen maksamiseen.

  Osana isompaa kokonaisuutta

  Svea Payments on osa Svea-konsernia, jonka omistajamme Lennart Ågren perusti vuonna 1981. Svea toimii laajalti Euroopassa, mutta keskittyy kuhunkin markkina-alueeseen vahvalla paikallistuntemuksella, kansallisten pelisääntöjen ja verotuksen piirissä toimien, paikallisviranomaisten valvonnassa – aivan kuten 100 % kotimaisetkin yritykset.

  Svea tarjoaa laajan valikoiman palveluita kuluttajille ja yrityksille yksityistalletuksista ja -lainoista erilaisiin yritysten hallinnollisiin palveluihin ja rahoitusratkaisuihin. Suomessa Svea on toiminut vuodesta 2002 lähtien - vuosien saatossa olemme saavuttaneet vahvan aseman perinteisten pankkien palveluita täydentävänä toimijana.  Ison konsernin etuna tarjoamme vakautta ja varmuutta, johon asiakkaamme voivat nojata.

  Lue lisää Sveasta.

   

  Maksuratkaisut

  Lue lisää

  Yritysrahoitus

  Lue lisää

   

  Talletukset

  Lue lisää

  Keitä me olemme

  Svea Payments on maksamisen edelläkävijä tarjoten maksamisen palveluita yrityksille ja niiden asiakkaille, sekä verkossa että kivijalassa. Tekemistämme kuvastaa periksi antamaton tahto ratkaista toimialalla myös sellaiset haasteet, jotka ovat monelta kilpailijalta jääneet ratkaisematta. Mottona on, että vain paras kelpaa.

  Tavoitteet saavutamme henkilöstön määrätietoisen ja osaavan tekemisen avulla. Olemme kokeneita kaupan alan, sähköisen liiketoiminnan, pankkialan ja tietotekniikan asiantuntijoita. Toiminnassamme yhdistyvät pankkialan turvallisuus ja palvelualan asiakaslähtöisyys. Palvelumme laadun takaa ammattitaidolla valittu teknologia ja huolella koottu kumppaniverkosto.

  Maksupalveluidemme teknisestä toteutuksesta vastaa sisaryhtiömme Svea Development Oy yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien kanssa. Käyttöpalveluiden palvelunhallinta ja tietoturva on sertifioitu ISO/IEC 20000 ja ISO/IEC 27001 –standardien mukaisesti. 

  Myyntitiimimme koostuu verkkokauppa-alan rautaisista ammattilaisista. Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli sinulla on kysyttävää maksuratkaisuihin liittyen.

  Miten voimme auttaa?

  Ota yhteyttä

  Pauli Laakso

  Myyntijohtaja

  puh. +358 40 76 77088

  pauli.laakso@svea.fi

   

  Juho Kekkonen

  Avainasiakaspäällikkö

  puh. +358 40 07  81460

  juho.kekkonen@svea.fi

   

  Mikko Pietarinen

  Yhteyspäällikkö

  puh. + 358 40 188 3312

  mikko.pietarinen@svea.fi

   

  Meillä on pitkä kokemus maksamisen haasteiden ratkaisemisessa - tarjoamme asiakkaillemme palveluita, joiden avulla liiketoiminnasta saadaan entistä tehokkaampaa ja sujuvampaa. 

  Asiakkainamme on esimerkiksi suuria verkkopalveluja, joille on tärkeää pystyä jakamaan tilitykset useammalle osapuolelle ja verkkokauppoja, joille palautusten tehokas hallinta on tärkeää. Palvelemme myös kansainvälisesti toimivia verkkokauppoja sekä yrityksiä, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaisen omnichannel-ratkaisun sekä verkko- että kivijalkakaupan myyntiin, sekä tarjoamme mobiilimaksutapoja esimerkiksi erilaisiin sovelluksiin perinteisen verkkokaupan lisäksi.

  Joustavasta palvelustamme löytyy ominaisuuksia laajalti erilaisiin tarpeisiin, ja meitä on kiitelty asiakaslähtöisistä ratkaisuistamme. Me haluamme olla sinulle kumppani, emme pelkästään maksutapojen tarjoaja.

  Tutustu asiakkaisiimme 

  Toimipisteemme

  Mechelininkatu 1 A 
  FI-00180 Helsinki, FINLAND

  Y-tunnukset

  Svea Payments Oy, sivutoiminimi Maksuturva Group 2121703-0
  Svea Development Oy 2483599-3

  Laskutusosoite
  Svea Payments Oy

  Verkkolaskut:

  Verkkolaskutusosoite/OVT-tunnus: 003721217030
  Operaattori: OpusCapita Group Oy
  Operaattorin tunnus: 003710948874

  Laskut sähköpostilla (pdf-tiedostot):

  MaksuturvaGroupOy.FI.P.107985-4@docinbound.com

  Paperilaskut:

  Maksuturva Group Oy
  PL 56606

  00021 LASKUTUS

   
  Svea Development Oy

  Verkkolaskut:

  Verkkolaskutusosoite/OVT-tunnus: 003724835993
  Operaattori: OpusCapita Group Oy
  Operaattorin tunnus: 003710948874

  Laskut sähköpostilla (pdf-tiedostot):

  MaksuturvaICTServicesOy.FI.P.123166-1@docinbound.com

  Paperilaskut:

  Maksuturva ICT Services Oy
  PL 97089

  00063 LASKUNET

  Lähetä meille kysymys