Verkkokaupan laajentaminen

Varusteleka
Zalando
Neste
Messukeskus
Olympiakomitea
Trainer 4 You
Puuilo
Instrumentarium
Paulig
Omena Hotellit
Detur
Atria
Nissen
HSL
EQ
Autonomi
Bauhaus
Berner
Reima
IKH
Autoasi

Kun yritystoimintasi kehittyy ja tarvitset jotain uutta, kannattaa meiltä aina kysyä apua

Osana Svea-konsernia voimme tarjota käyttöösi kattavan palveluvalikoiman, joka tukee yrityksesi kasvutarinaa. Svea on vuodesta 1981 lähtien panostanut palvelukokonaisuuteen, josta löytyy ratkaisuja moniin yritysten tarpeisiin. Kokonaisuus koostuu palveluista, jotka sopivat monikanavaiseen myyntiin ja tukevat kansainvälistä toimintaa. On tarpeesi sitten verkko- tai kivijalkakaupan maksutavat, yritysrahoitus, leasing tai laskujen myynti, niin löytyy Svealta siihen sopiva ratkaisu. Kysy meiltä lisää - olemme täällä sinua varten.

Yrityslimiitti

Lue lisää

Laskurahoitus

Lue lisää

Hallinnointi

Lue lisää

Tarjoa asiakkaillesi saumaton ostokokemus kanavasta riippumatta

Monikanavainen myynti ja sen toimivuus on oleellinen osa monen yrityksen liiketoimintaa, sillä asiakkaan ostopäätös voi syntyä milloin vain ja missä kanavassa tahansa. Myynti monen eri kanavan kautta helpottuu, kun taustajärjestelmät toimivat yhtenä kokonaisuutena. 

Yhä useammin asiakas haluaa maksaa ostoksensa erissä tai laskulla, sekä verkossa että myymälässä. Maksupalvelumme antaa asiakkaallesi mahdollisuuden jakaa maksut sopiviin eriin myös kivijalassa. Myynti on helppoa, sillä rahoitusyhtiö kantaa luottoriskin ja luottopäätöksen saa heti myymälässä.

Myymäläratkaisumme edut:

 • Helppokäyttöinen
  Palvelu toimii online-palvelun kautta, joten erillistä integraatiota ei tarvita.

 • Kätevästi mukana
  Voit tehdä kauppoja muuallakin kuin myymälässä, koska palvelu toimii myös esimerkiksi tabletilla tai älypuhelimella.

 • Nopea
  Saat luottopäätöksen välittömästi, jotta pääset viimeistelemään kaupat asiakkaasi kanssa.

 • Parhaat kampanjat
  Voit tarjota asiakkaallesi sopivimman kampanjan parhaaseen hintaan.

Ota yhteyttä ja tilaa maksupalvelu

Kaupoista tutut maksupäätteet meiltä lyhyellä toimitusajalla

Myymälämyynnin kulmakivi on toimiva ja helppokäyttöinen maksupääte. Kauttamme saat tilattua maksupäätteet kivijalkaan ja liikkuvaan myyntiin nopealla toimituksella. 

Maksutavat myymälään

 

Verkkokauppa ulkomaille vaatii kansainväliset maksutavat

Verkkokauppa ulkomaille on usein kannattavaa, mutta jotta myynti onnistuu tarvitaan verkkokauppaan oikeat työkalut, jotka tekevät kansainvälisestä myynnistä helppoa. Myykö verkkokauppasi yli maamme rajojen? Meiltä löytyy myös tähän tarpeeseen sopivat maksuratkaisut. 

Maksuratkaisuumme sisältyy valintasi mukaan kansainvälinen PayPal, jolla voi vastaanottaa maksuja yli 200 maassa ja 25 eri valuutassa. Lisäksi integraatiomme kattaa verkkopankkimaksut ja luotollisen tiliratkaisun Virossa, verkkopankkimaksut Puolassa sekä monipuoliset maksutavat Ruotisssa konserniyhtiömme Svean kautta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Tiedätkö mitä pitää ottaa huomioon, kun myy ulkomaille?

Lataa opas